Ilmalämpöpumput

Sähkötyö Myllymäki on ammattitaitoinen sähköalan yritys, joka tarjoaa asennus-, huolto- ja myyntipalveluita ilmalämpöpumppujen ja sähköasennusten alalla. Olemme erikoistuneet laadukkaiden Panasonic ilmalämpöpumppujen asennukseen ja huoltoon, ja meillä on vankka kokemus erilaisten sähköasennusten toteuttamisesta.

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Ammattitaitoiset sähköasentajamme ovat koulutettuja ja päteviä suorittamaan monenlaisia sähköalan töitä, oli kyse sitten ilmalämpöpumpun asennuksesta, huollosta tai myynnistä, tai erilaisista sähköasennuksista, kuten valaistus- ja pistorasiainstallaatioista.

Panasonic Ilmalämpöpumppujen myynti

Myynti

Panasonic ilmalämpöpumput tarjoavat korkealuokkaista lämmitys- ja viilennystehoa kotiisi tai yritykseesi. Niiden edistyksellinen teknologia takaa energiatehokkuuden ja miellyttävän sisäilmaston ympäri vuoden.

Valikoimamme sisältää monipuolisia malleja, jotka sopivat erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Olipa kyseessä pieni huone tai suuri tila, Panasonic ilmalämpöpumput tarjoavat tehokkaan ja luotettavan ratkaisun.

Panasonic PRO partners -yrityksenä, asiantunteva asentajamme varmistaa, että ilmalämpöpumppusi asennus sujuu ammattitaidolla ja tarkkuudella. Meidän osaamisemme takaa optimaalisen suorituskyvyn ja pitkäikäisen toiminnan. Lisäksi Panasonic tarjoaa täyden viiden vuoden takuun asentamillemme tuotteille, joten voit luottaa niiden laatuun ja kestävyyteen.

Ilmalämpöpumppujen asennus

Asennus

Panasonic ilmalämpöpumput ovat yksi erikoisosaamisalueistamme, mutta tarjoamme myös asennuspalveluita muille merkeille. Ammattitaitoiset asentajamme ovat koulutettuja ja päteviä toteuttamaan laadukkaita asennuksia, oli kyseessä sitten Panasonic tai mikä tahansa muu ilmalämpöpumppumerkki.

Asennuksen lisäksi tarjoamme myös asiantuntevaa neuvontaa ja opastusta ilmalämpöpumpun käytössä ja huollossa. Autamme sinua ymmärtämään järjestelmän toimintaa ja annamme vinkkejä sen optimaaliseen käyttöön.

Olipa kyseessä Panasonic tai jokin muu ilmalämpöpumppumerkki, voit luottaa meihin asennuspalveluiden tarjoajana. 

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää asennuspalveluistamme ja autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Ilmalämpöpumpun huoltoa

Huolto

Tarjoamme kattavia huoltopalveluita kaiken merkkisille ilmalämpöpumpuille. Panostamme siihen, että ilmalämpöpumppusi toimii moitteettomasti ja tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn pitkällä aikavälillä.

Ammattitaitoiset huoltoteknikkomme ovat koulutettuja ja päteviä suorittamaan erilaisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpuille. Olipa kyseessä säännöllinen huolto, vianetsintä tai korjaus, meillä on tarvittava asiantuntemus ja kokemus tehdä työ tehokkaasti ja luotettavasti.

Jos ilmalämpöpumpussa ilmenee vikoja tai toimintahäiriöitä, tarjoamme nopeaa ja luotettavaa vianetsintää ja korjausta. Pyrimme minimoimaan laitteiston seisokkiajan ja palauttamaan järjestelmän toimintakuntoon mahdollisimman pian.